Strippkungen ska bli morfar…

Skrattar gott åt Danska Ekstra Bladets rubrik! Kan faktiskt inte låta bli, trots att jag önskar att Victoria och Daniel ska slippa lida för kungens förehavanden. Och även fast jag hoppas att det väntande barnet ska undgå att ärva tronen genom att Sverige inför republik så glädjer jag mig åt det. För det är speciellt att vänta barn och den glädjen unnar jag även Victoria och Daniel.

De här första i väntan på barn rubrikerna är väl också bara starten på en uppsjö av spekulationer runt Victorias graviditet, förlossning, namnval och så vidare. Så det är bara att inse att allt fokus på kungahuset från och med nu är den blivande tronföljaren, trots att den inte ens är centimetern lång ännu.

SvD   DN   Resume   Aftonbladet   Expressen   DM

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar till “Strippkungen ska bli morfar…”

  1. Det var den bästa artikeln hittills jag läst !

Lämna en kommentar

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.