Världens största bröst

Så här på Breast Health Day tänkte jag just fokusera på bröst och börjar med Sheyla Hershey som efter ett flertal operationer har titeln ”världens största bröst”. Hershey har operera sina behag till storleken 5500cc och slog därmed världsrekordet.

– Jag ville slå världsrekordet för att det gör mig lycklig. Jag vill bli ihågkommen och gör det här för min egen skull och mitt ego, sa hon vid tillfället.

Glöm inte bort att ha koll på dina bröst. Tips och råd på hur man gör hittar du här.

SalongK

Etiketter: behå, bh, Breast Health Day, bröst, bröstcancer, bysthållare, cancer, cancerfonden, hängbröst, kampanj, korsett, krig, kvinna, kvinnobröst, kvinnor, lena philipsson, Per Holknekt, Rosa Bandet, rosa paket, Sheyla Hershey, utställning

En kommentar till “Världens största bröst”

  1. fanny skriver:

    har du fylt på dom eller

Lämna en kommentar

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.